Guia de compra

Comprar a ARKASA.CAT es molt fàcil. Només has de triar el producte que vols rebre i marcar “afegir a la cistella”. No oblidis abans, si és necessari, personalitzar el teu producte indicant el nom a gravar o triant l’idioma de l’agenda mitjançant els desplegables que trobaràs al costat de cada pàgina de producte.

Un cop seleccionat el producte o productes, t’has de dirigir a la cistella, on estaran guardats els productes seleccionats anteriorment. En aquesta pàgina podràs introduir un cupó descompte, si disposes d’algun.

El preu que s’indica es refereix al total, impostos inclosos.

El cost de l’enviament s’aplicarà a l’afegir les teves dades d’enviament, en la següent pàgina.

Si desitges personalitzar alguna cosa més o tens qualsevol dubte, fes-ho saber mitjançant “notes per al venedor” que trobaràs a la pàgina “procés de pagament”.

PAGAMENT: El mètode de pagament que utilitzem a arkasa.cat es Paypal i tarjeta de crèdit. Recorda que no es necessari tenir un compte de Paypal per a pagar amb aquest mètode, és possible pagar introduint la teva targeta de crèdit.

Un cop realitzat el pagament, rebràs un correu electrònic  confirmant la teva compra.

Des de que rebem la comanda fins que l’enviem poden passar tres dies com a  màxim, ja que estem parlant d’un producte fet a mà en la seva totalitat. De totes formes, quan la teva comanda sigui enviada, rebràs un altre correu electrònic indicant que ja s’ha enviat i s’adjuntarà un número de seguiment per a que puguis saber on es troba.

Recorda que el producte que veus a la foto i el que rebràs a casa poden tenir lleugeres diferències, ja que al ser un producte artesanal pot existir una diferència en l’acabat. No existeix un producte exacte a un altre.

ENVIAMENT: enviem arreu del món. Tots els enviaments els fem per empresa de missatgeria.

L’enviament  a Espanya triga 24 hores, tret de Canàries, que triga de dos a tres dies. A Europa de tres a set dies, i  l’enviament internacional pot trigar un mes.

Si un cop transcorregut aquest temps, la teva comanda no ha arribat, fica’t en contacte amb nosaltres per a que puguem reclamar el paquet.

DEVOLUCIONS: Si al rebre la teva comanda no estàs satisfet/a, disposes d’una setmana per a tornar-la en el seu empaquetatge original, sempre i quan no s’hagi marcat amb cap nom o inicials. El producte ha d’estar en perfectes condicions per a la seva devolució. Els costos d’enviament seran a càrrec del client.

Un cop rebut el producte, comprovarem que estigui en les mateixes condicions que es va enviar, aleshores et retornarem els diners que vas pagar per ell mitjançant el mateix mètode de pagament que vas utilitzar per a comprar-lo.

Per a qualsevol altre dubte que puguis tenir contacta amb nosaltres mitjançant el formulari del lloc web, estarem encantats de poder ajudar-te.